Informace k začátku školního roku

Vážení rodiče a žáci,

chci vás pozdravit  jménem svým i jménem mých kolegů na začátku nového školního roku 2024/2025, který slavnostně zahájíme v pondělí 2.9.2024 ve 14.30 hodin na nádvoří tachovského zámku. Budeme moc rádi, když u toho budete s námi!

Vy, kdo naši školu již navštěvujete, prosím, v příštím týdnu od 2.9.2024 do 6.9.2024 kontaktujte své učitele, potvrďte  pokračování ve vzdělávání a přijďte osobně na domluvu rozvrhu vyučovacích hodin.

Vy, kdo jste se přihlásili nebo přihlásili své dítě na výuku do naší školy v červnu 2024, přijďte ve stejném termínu nám do školy osobně potvrdit váš zájem o výuku. Kolegové, kteří budou u zápisu do naší školy, vám poradí, jak postupovat dále, kde najdete příslušné vyučující na domluvu rozvrhu výuky vašeho dítěte a učitelé vám pomohou s tím, jak postupovat dále. Pokud byste potřebovali ještě nějaké další informace, tak prosím kontaktujte vedení školy.

Vy, kdo ještě chcete přihlásit vaše dítě do naší školy, máte  ještě možnost přijít v termínu od 2.9.-6.9.2024 k nám do školy  vaše dítě přihlásit. Rozpis termínu zápisu do školy najdete na plakátu k zápisu žáků do ZUŠ Tachov.

S přáním všeho dobrého do dalšího školního roku.

Mgr. Jana Válová,

ředitelka ZUŠ Tachov